Ózonos fertőtlenítés


ózonos fertőtlenítés

Ózonos fertőtlenítés – Mert a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer. A kezelés nem indokolja a kezelendő helyiség kiürítését, az ózon nem tesz kárt a műszaki cikkekben, bútorokban, szőnyegekben, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá.

Az ózonos fertőtlenítés hatékony módszer a levegő, víz és felületek fertőtlenítésére. Az ózon (O3) erős oxidálószerként működik, amely elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és egyéb mikroorganizmusokat. A módszer során ózont állítanak elő és bocsátanak ki a fertőtleníteni kívánt területre. Az ózon rövid időn belül reagál a szennyező anyagokkal, megsemmisítve azokat, majd visszaalakul oxigénné (O2), így nem hagy maradandó káros mellékterméket. Az ózonos fertőtlenítés különösen hatékony rossz szagok eltávolítására és a levegő minőségének javítására is.

Az ózonos fertőtlenítést a jövőbelátó környezettudatos gondolkodás keretében nemzetközileg is egyre szélesebb körben alkalmazzák a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal szemben.  Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula.

A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat). Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen.

A kezelés előtt az ingatlant el kell hagyni, kisállatokat, növényeket el kell távolítani. Az ózonos fertőtlenítés időtartama alatt senki sem léphet be az adott ingatlanba. A kezelést követően az ingatlant életvitelszerű tartózkodásra alkalmas, teljes mértékben biztonságos állapotban adjuk át.

  •  Lakóingatlanok fertőtlenítését
  •  Irodák és Üzletek fertőtlenítését
  •  Hotelek, szálláshelyek fertőtlenítését
  •  Éttermek és egyéb vendéglátóhelyek fertőtlenítését
  •  Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények fertőtlenítését
  •  Orvosi rendelők-kórházak fertőtlenítését
  •  Gyártóüzemek, raktárak fertőtlenítését
  •  Autók és egyéb gépjárművek fertőtlenítését

Hívjon bizalommal a +36 20 456 8680-as telefonszámon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük