Bió rovarirtás


bio rovarirtás

Budapesten jelenleg kevés vállalkozás foglalkozik bió rovarirtással. Vállalkozásunk előtérbe helyezi a környezetvédelmet, ezért vegyszereket, csak akkor használ, ha már más lehetőségünk nincs.

Mi az a bió rovarirtás?

A gőznek nagy szerepe van az élősködők, de leginkább az ágyi poloska irtásában. Egy speciális berendezéssel 180 C fokos gőzt fejlesztve juttatjuk be azt a rovarok rejtekhelyére, minek következtében a kifejlett, de még az imágó állapotban lévő poloskák  –  ide sorolva az ágyi poloska petéit is  – elpusztulnak.

bio rovarirtás

Mint azt tudni kell, az ágyi poloska petéire semmilyen hatással nem bír semmilyen kémiai irtószer, csak a forró gőz képes ezeket az élősködőket elpusztítani.

Miért pusztulnak el?

Dehidratáció következtében. Vagyis, mind a kifejlett, mind a pete állapotában lévő kártevő kiszárad, ezért elpusztul.

A forró 180 C fokos gőz segítségével véglegesen meg tudjuk oldani az ágyi poloska okozta kellemetlenségeket, így hosszú garancia időt tudunk biztosítani.

Az eljárás nem rövid, de roppant megbízható. Esetenként, akár 2-3 órát is igénybe vesz a folyamat, hiszen a kártevőt búvóhelyét fel kell deríteni, ami szakavatott szemnek is időbe telik.

Ugyan drágább a hagyományos eljárásnál, de az ár hamar megtérül, hiszen nincs szükség második, vagy harmadik beavatkozásra.

Ha a szolgáltatás megszeretné rendelni, vagy további információra van szüksége, hívja a

 06 20 456 8680 – 08:00-20:00 óráig  telefonszámot, akár most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük